Szálláshelyek keresése

Érkezés napja

calendar

Távozás napja

calendar

BudapestCitypedia - Városinfó
Sepsiszentgyörgy központjának információs térképe PDF Nyomtatás E-mail

Citypedia - Városinfó - Erdély - Városinfó

Sepsiszentgyörgy központjának információs térképe, Székelyföld, Erdély, Románia.

Bővebben...
 
Berlint látni, és… PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Berlin újraegyesítés utáni építészete a sajtóból jól ismerhető: hemzsegnek a nagy nevek, sokasodnak a megaprojektek, csoda-e ha a kortárs építészet skanzenjébe látogatókban a várakozás is mega-méretekkel jellemezhető. Hiába a bőséges képanyag, egy város élő organizmus, atmoszférája működés közben érhető tetten. A végső következtetést mindenki maga vonja le, nekem Berlin ilyen szempontból némi csalódást okozott, az alábbiakban ezt igyekszem bővebben

Bővebben...
 
Berlin: Pariser Platz, Brandenburgi kapu PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Helyreállt a dolgok rendje: a Brandenburgi kapu ismét a hatalmas város (egyik) központja. - Aesculus cikke saját blogjáról - a térről, a történetéről, az újjáépítésről és a környező épületekről.

Bővebben...
 
Berlin (másik?) arca - térképen PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Igaz, a Spotted by locals volt már korábban, de szeretném ha a térképek közt külön is szerepelne az ő térképük, ami itt oldalt a képre kattintva érhető el. Klassz lenne ha lenne valakinek ideje végignyomozni a helyeket - baloldalt műfajonként vagy kerületenként is lehet szortírozni.

Bővebben...
 
Berlin: újdonságok a nagy boom után PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Míg 2000 körül Európa legnagyobb építési területe volt Berlin, ma kevesebb az építkezés, viszont már a korábbiak nem egy tanulsága is látszik. Míg egy évtizede a legnagyobb durranások közé tartozott a Potsdamer Platz és környéke – olyan nevekkel, mint Renzo Piano, Rafael Moneo, Arata Isozaki, Richard Rogers – mára megkopott varázsa.

Bővebben...
 
Interaktív történeti térképek PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Elképedve tapasztalom, hogy egyre inkább tendencia, hogy szinte minden elérhető lesz az interneten. Tegnap találam egy egyetemi honlapot (University of California), amelyiken a Föld nagyvárosainak - köztük persze Berlinnek - a különböző korokban készült térképei feszülnek rá a mai légifotóra, s az átlátszósággal játszva nagyon izgalmas barangolásokat lehet tenni az egykori és a ma is meglévő utcákon.

Bővebben...
 
Rombolás, bontás és újjáépítés - Drezda hatvanöt éve 1945-2010 PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Egy épület három állapota-Drezda pusztulásának és újjáéledésének egyik jeképe, a Frauenkirche. A középső állapot 1945-től 2005-ig tartott.

Bővebben...
 
Így még senki nem nézte meg a Balatont PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Balaton - Városinfó

Különleges felszereltségű repülőgéppel érkeztek Magyarországra brit kutatók, hogy helyi szakemberekkel együttműködve feltérképezzék a balatoni nádasokat és a part menti növényzetet. A pásztázó lézerrel és speciális kamerával végzett mérések kiemelkedő jelentőségűek a vizek műholdas megfigyelésében, ugyanis az alkalmazott technológiákat a világban együttesen még nagyon kevés helyen használták, Magyarországon pedig még egyáltalán nem végeztek ilyes

Bővebben...
 
A legjobb vidéki éttermek Magyarországon PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Magyarország - Városinfó

Bár a vidéki éttermek nagy része gazdasági okokból mindenféle közönséget és igényt kiszolgál, az igazi ínyencek különleges, az egyes régiók hagyományos alapanyagaiból készült fogásokat is találnak az étlapon. Olyan helyeket ajánlunk, ahová megéri elutazni akár Budapestről, egy vacsora kedvéért is.

Bővebben...
 
Három álomszép hely Erdélyben - Szívfájdító képekkel PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Erdély - Városinfó

Vendégszeretet, hagyományok, fenyvesek és hegyek mindenütt - Erdély Európa egyik legszebb vidéke. Ismerd meg felejthetetlen csodáit! Erdélybe utazni olyan, mintha hazatérne a vándor, mégis egy egészen új világ tárul fel előtte. A hegyek, az erdők és a végeláthatatlan, zöldellő tájak látványához egy idő után hozzászoknak a kíváncsi szemek, a következő helyek azonban egy életre az emlékezetedbe vésődnek, ha megpillantod őket.

Bővebben...
 
MÁV InterCity kedvezmény: utazzon felár nélkül City-szerdán! PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Menetrend hírek

2010-ben is éljen a lehetőséggel és utazzon belföldön felár nélkül InterCity* vonattal az akciós napokon, minden hónap első szerdáján! City-szerda napokon az InterCity szolgáltatás érvényes menetjegy és 0 forintos helyjegy, pótjegy, illetve pót- és helyjegy megváltása ellenében vehető igénybe.

Bővebben...
 
Új vasúti kapcsolatot biztosító buszjárat indul Budapesten PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - BUDAPEST - Városinfó

A BKV Zrt. augusztus 23-ától új buszjáratot indít Rákoskert vasútállomás és Rákoskert között 197-es számmal, amely közvetlen vasúti kapcsolatot ad, és a személyvonatokhoz hangoltan közlekedik.

Bővebben...
 
Szeptember 1-jétől bővített menetrendek az újraindított mellékvonalakon PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Menetrend hírek

A júliusban újraindított vasútvonalak szeptember elsejével életbe lépő menetrendi módosításai elsősorban a diákok számára kedvezőbbek, a bevezető időszak napi 4-6 járata helyett ősztől 8-16 járat közlekedik az öt vonalon.

Bővebben...
 
Augusztus 30-án változik a vasúti menetrend PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Menetrend hírek

Az augusztus 30-án életbe lépő menetrend módosítással a MÁV személyszállító vonatok közlekedésében visszaáll a nyári menetrendet megelőző közlekedési rend. Ez elsősorban a Balaton közlekedését érinti, hiszen az utazási igényekhez igazodva, a nyár végétől már kevesebb vonat közlekedik a népszerű üdülőhelyre.

Bővebben...
 
Új fapados landol Ferihegyen 2011-ben PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - BUDAPEST - Városinfó

A jövő tavasztól új légitársaság debütál Ferihegyen, az egyik kisebb brit fapados cég, a Jet2.com indít járatokat Skóciába. A Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) a Budapest Airporttal való szoros együttműködésének eredményeként az Egyesült Királyság egyik fapados légitársasága, a Jet2.com 2011. április 21-től heti három járatot közlekedtet Edinburgh és Budapest között.

Bővebben...
 
Döbbenetes videó a föld alatt rekedt chilei bányászokról! PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek
 Kamerán keresztül üzentek szeretteinknek azok a chilei bányászok, akik augusztus ötödikén mentek le a régi réz- és aranybánya járataiba, de feljönni már nem tudtak, miután a fővájat beomlott. A föld alatt rekedt 33 bányászról több mint két hétig semmit sem tudtak, míg végül a nyolcadik fúrás kísérlet sikerrel járt, s elérték azt a járatot, ahol a szerencsétlenül jártak meghúzták magukat. A lent rekedtek akkor levélben üzenték meg, hogy jól vannak.
Bővebben...
 
ERDÉLY nemzetiségi térképe - Erdély nemzetiségei a 2002-es népszámlálás alapján PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Erdély - Városinfó

ERDÉLY nemzetiségi térképe - Erdély nemzetiségei a 2002-es népszámlálás adatai alapján, közigazgatási egységek szintjén.

Bővebben...
 
Magyar kolónia Berlinben PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Mi magyarok viszonylag kevesen, alig 5-6 ezren, élünk a régi-új német fővárosban. Ma már több mint 160 éve annak, hogy a berlini magyarság egy egyesületbe tömörült alig 850 kilométerre a hazától, s ezzel a világ egyik legrégebbi, külföldi egyesülete alakult meg Berlinben.

Bővebben...
 
Szimpla kávézó Berlinben is: nem csak magyaroknak! PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

A budapesti SzimplaKert berlini tagozata téged is vár! Szimpla kávézó Berlinben is: nem csak magyaroknak!

Bővebben...
 
A Berlin-jelenség PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Nem terveztem, hogy klasszikus útleírást firkáljak a német fővárosban legutóbb tett három napos kirándulásról, azonban nem bírom ki, hogy ne írjak valami helyzetjelentés-szerűséget erről a különös lüktetésű helyről, ami talán nem is igazán német. Van egy barátom, aki már hosszú ideje azt állította, hogy Európa legizgalmasabb városa egyértelműen Berlin, világviszonylatban is csak New York veszi fel vele a versenyt.

Bővebben...
 
Újra légihíd Berlin felett PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

A híressé vált légihíd első gépe 1948. június 24-én hajnalban indult el Nyugat-Berlin felé, fedélzetén a szovjet blokád által kiéheztetett város lakóinak szánt burgonyaszállítmánnyal. Ötvenöt évvel később e bombázók egyik polgári változata újra a német főváros fölött hasítja az eget. A burgonya helyét turisták foglalják el.

Bővebben...
 
Élménybeszámoló: az egykori Nyugat-Berlin PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Két, több, mint 20 évvel ezelőtti élményemet szeretném megosztani azokkal, akik akkor és ott nem jártak. A fiatalabbak illetve a járatlanabbak kedvéért szeretném mondani, hogy Nyugat-Berlin 4-évtizedes történetét nálunk agyonhallgatták. Csak elvétve lehetett valamit hallani róla, leírva pedig szinte semmit. Vagy ha mégis, akkor a bűnözés fellegváraként és az imperializmus szörnyetegeként volt beállítva.

Bővebben...
 
Légihíd Nyugat-Berlin felett PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

A nyugat-berlini blokád alatt a nyugati hatalmak folyamatosan gondoskodtak a benntrekedtekről; élelmiszerrel, tüzelő- és építőanyagokkal látták el őket a légihídon keresztül. Volt olyan nap, amely során mintegy 13 ezer tonna árut szállítottak be.

Bővebben...
 
Nyugat-Berlin - Városinfó PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Nyugat-Berlin részleges államisággal rendelkező terület volt 1949 és 1990 között, amely a nyugati hatalmak megszállási övezeteiből alakult ki. Berlin amerikai, brit és francia megszállási övezeteit, a három nyugati szektort 1948 június 24-től szárazföldi blokád alá vonták a szovjet haderők. A nyugati hatalmak úgy döntöttek, hogy nem adják fel a területet, viszont békés megoldáshoz folyamodnak.

Bővebben...
 
Kelet-Berlin - Városinfó PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Berlin - Városinfó

Kelet-Berlin megnevezés alatt Németország fővárosának egykori szovjet megszállási szektorába eső területeit értjük. A hidegháború idején Kelet-Berlin a szocialista Német Demokratikus Köztársaság fővárosa volt, míg a tőle fallal elválasztott Nyugat-Berlin az NSZK-hoz közel álló politikai egység.

Bővebben...
 
Megtalálták Odüsszeusz palotáját PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Az ión-tengeri Ithaka szigetén folyó ásatások 16 év után úgy tűnik eredményt hoztak: a görög régészek bejelentették, megtalálták Odüsszeusz palotáját. Thanaszisz Papadopulosz, a régészeti csoport vezetője már 2006 óta tudta, hol található a palota - nyilatkozta most az archeológus. Egy háromszintes építményről van szó, amelynek a lépcsőjét sziklába vájták - írja a bulgáriai novinite.com híroldal.

Bővebben...
 
Nem várt segítség: a természet elintézte a Mexikói-öbölben lévő olajfoltot PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek
 Egy nemrégiben felfedezett mikrobafaj gyakorlatilag eltüntette azt a BP olajkútjából kifolyt, Manhattan nagyságú, víz alatti olajfoltot, amelynek a Mexikói-öbölben való létezéséről a múlt héten számolt be az amerikai média - jelentették be kedden amerikai kutatók. A mikrobákat minden jel szerint stimulálta az április óta a tengerbe ömlő olaj, aminek következtében olyan eredményesen bontották le a szénhidrogén molekulákat, hogy a felhő mára gyakorlatilag kimut
Bővebben...
 
Szlovák autópályadíjak, útdíjak, autópálya matrica Szlovákiában PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

Szlovák autópályadíjak, útdíjak, autópálya matrica Szlovákiában. Szlovákiában az összes úthálózathoz képest nem túl hosszú a már elkészült autópályák hossza, de az építkezések folyamatosak.

Bővebben...
 
Autópálya matrica árak Ausztriában - Friss osztrák autópálya információk magyarul PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

Autópálya matrica árak Ausztriában - Friss osztrák autópálya információk magyarul. Ausztriában egységes autópályadíj van érvényben amely a tavalyi évhez képest változatlan. Csak akkor használhatjuk az autópályákat, ha megvásároljuk az ehhez szükséges matricák valamelyikét, melyek a hazai benzinkutakon is beszerezhetőek.

Bővebben...
 
Szlovén autópálya matrica - Autópálya matrica vásárlás Szlovénia PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

Szlovén autópálya matrica - Autópálya matrica vásárlás Szlovénia. Szlovénia a mindössze 487 km-es gyorsforgalmi úthálózatára nemrégiben rendeleti úton új matricás díjfizetési rendszert állapított meg.

Bővebben...
 
Osztrák autópálya-matrica 2010-2011 - Autópálya matrica vásárlás Ausztria PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

Osztrák autópálya-matrica 2010-2011 - Autópálya matrica vásárlás Ausztria. - 2010. február 1. óta az orgonalila az új divatszín az autópályákon és a gyorsforgalmi utakon. Az autópálya-matrica egy évre 76,20 euróba kerül és beszerezhető az ÖAMTC állomáshelyein.

Bővebben...
 
Autópálya matrica díjak és árak 2010-2011 - Magyarországi autópálya matrica árak PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

Autópálya matrica díjak és árak 2010-2011 - Magyarországi autópálya matrica árak: Egy napos, 4 napos, egy hetes, havi, éves autópálya matricák. Online autópálya matrica vásárlás és sms vásárlás.

Bővebben...
 
Online Autópálya Matrica Vásárlás - VirPay PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

Online Autópálya Matrica Vásárlás - VirPay - Magyarországi autópálya matricáját kényelmesen megvásárolhatja portálunkon. Regisztrált felhasználóink bármikor könnyedén letölthetik a megvásárolt matricák bizonylatát, így nem kell a bizonylatok megőrzésével, blokkok tárolásával bajlódni.

Bővebben...
 
Autópálya matrica vásárlás SMS-ben, mobilról! - Telenor autópálya matrica vásárlás PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

Autópálya matrica vásárlás SMS-ben, mobilról! - Telenor autópálya matrica vásárlás. A szolgáltatás előnyei: Egyszerű, hiszen SMS küldésével válthatja meg az autópálya-használati jogosultságot. Fizikai matricára nincs szükség, a jogosultság ellenőrzése rendszám alapján történik. Valamennyi gépjármű-kategóriára elérhető.

Bővebben...
 
Autópálya matrica vásárlás SMS-ben, mobilról! - Vodafone autópálya matrica vásárlás PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

Autópálya matrica vásárlás SMS-ben, mobilról! - Vodafone autópálya matrica vásárlás. A szolgáltatás előnyei: Egyszerű, hiszen SMS küldésével válthatja meg az autópálya-használati jogosultságot. Fizikai matricára nincs szükség, a jogosultság ellenőrzése rendszám alapján történik. Valamennyi gépjármű-kategóriára elérhető.

Bővebben...
 
Autópálya matrica vásárlás SMS-ben, mobilról! - T-Mobile autópálya matrica vásárlás PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

Autópálya matrica vásárlás SMS-ben, mobilról! T-Mobile autópálya matrica vásárlás. A szolgáltatás előnyei: Egyszerű, hiszen SMS küldésével válthatja meg az autópálya-használati jogosultságot. Fizikai matricára nincs szükség, a jogosultság ellenőrzése rendszám alapján történik. Valamennyi gépjármű-kategóriára elérhető.

Bővebben...
 
AUTÓPÁLYA MATRICA VÁSÁRLÁS, magyar árak és díjak - SMS autópálya matrica PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Autópálya matrica

AUTÓPÁLYA MATRICA VÁSÁRLÁS, magyar árak és díjak - SMS autópálya matrica - Autópálya matrica 2010-2011 - Online autópálya matrica vásárlás az interneten.

Bővebben...
 
Így néz ki a világ legnagyobb vulkánja - Bármikor kitörhet! PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek
 A Hawaii-szigetek közé tartozó Mauin lévő Haleakala-kráter olyan hatalmas, hogy Mark Twain a következő megállapítást tette: „Ha a feneke egyenletes lenne, kiváló hely lehetne egy London méretű város számára. A Vezúv krátere - jegyezte meg - csak szerény gödör hozzá képest". A Haleakala mellett minden vulkán aprócska gödör, de méretén kívül naplementéiről is híres. Nézd meg!
Bővebben...
 
Magyar hódítás Izraelben PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Sorra nyílnak a kürtőskalácsot árusító péküzletek Izraelben, ahol egyre népszerűbb a székelyföldi édesség. Az utóbbi három-négy évben egész hálózattá váltak a kürtőskalácsot árusító pékségek. Csak Tel-Avivban öt bolt működik, és a hétvége előtt, péntekenként rendszeresen sorban állnak a vevők, hogy vásároljanak a 22-25 sékelbe, nagyjából 1400 forintba kerülő süteményből.

Bővebben...
 
Hol vannak Magyarország legszebb hegycsúcsai? PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek
 Magasságukkal ugyan nem veszik fel a versenyt a világ leghíresebb hegycsúcsaival, de vannak olyan karakteresek mint nevesebb testvéreik. Összegyűjtöttük az ország legszebb hegyeit a Szársomlyótól a Füzéri várig.
Bővebben...
 
Horvátország autópálya térkép és útvonaltervező - Új horvát autópálya-szakaszok PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Horvátország - Városinfó

Jó hír az Adriára utazóknak! Jelentősen megkönnyíti a horvát tengerpartra való lejutást, hogy a Budapesttől egészen Rijekáig, valamint Splitig már végig jó minőségű autópályán utazhatunk!

Bővebben...
 
Sokkoló előrejelzés: katasztrofális időjárás jön! PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Több és erősebb vihar, nagyon száraz és nagyon aszályos évek, éhezés és hatalmas menekülthullámok - ez várhat ránk. A jövőben várható időjárást jelzi előre Heidi Cullen éghajlatkutató új könyvében. Cullent megdöbbentette, amikor a globális felmelegedés következményeiről tartott előadásán a hallgatóság egyik tagja feltette neki a kérdést, hogy szerinte eladja-e a tengerparti házát.

Bővebben...
 
Videó: Tornádó pusztított Eger mellett! PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Szolnokon óriási pusztítást végzett, majd Eger mellett tornádót okozott a vasárnapi vihar. Vasárnap kora délután jelentős pusztítást végzett Szolnok térségében egy hirtelen kialakult zivatarcella, mely észak-északkeleti irányba haladva Hevesen is óriási kifutószelet okozott.

Bővebben...
 
MÁV-Volán menetrend 2011: Jön az összehangolt MÁV-Volán menetrend 2011-től! PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

MÁV-Volán menetrend 2011 - Jön az összehangolt MÁV-Volán menetrend 2011-től! Már jövőre létrejöhet az összehangolt MÁV-Volán menetrend, a cél a takarékosabb működés - mondta az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában az MNV vezérigazgatója. Horváth Gergely hozzátette, nem tud olyan tervről, hogy a közeljövőben nagyobb állami tulajdonokat értékesítenének.

Bővebben...
 
VOLÁN MENETREND 2010 / 2011 - Volán buszmenetrend online PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Volán menetrend 2010 - 2011 - Elérhető interneten a Volán busz menetrend, gyorsan kereshető online útvonaltervezővel.

Bővebben...
 
VIDÁMPARK Budapest - Vidámpark jegyárak, játékok, rendezvények, képek PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - BUDAPEST - Városinfó

Budapesti Vidám Park Zrt. - Vidámpark Budapest - játékok, jegyárak, rendezvények, képek, webkamera, online jegyértékesítés, újdonságok.

Bővebben...
 
Videó: 12000 méter magasban vívott párnacsatát a stewardess az utasokkal PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Párnacsata tört ki egy német stewardess és francia turisták közt 12 ezer méter magasan, a Lufthansa 867-es járatán. A róla készült videót már közel százötvenezren nézték meg a YouTube-on, a légiutas-kísérőnek pedig még mindig megvan az állása, sőt, a Lufthansa sajtósa szerint a videó legalább bizonyítja, hogy a turistaosztályon is lehet vidáman és kényelmesen utazni.

Bővebben...
 
Zivatar zúdult a füstben fuldokló Moszkvára PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Zivatar és heves szélvihar van Moszkvában, amelyet hetek óta füst borít a hőségben keletkezett erdőtüzek, és a kánikula miatt. A rég várt szél azonban a meteorológusok szerint megfordulhat, és pont az erdőtüzek irányából fújhat. Felkerekedett a régóta várt szél, és zivatar zúdult Moszkvára és környékére péntekre virradóra. A zivatart óránkénti ötven kilométert is meghaladó széllökések kísérik.

Bővebben...
 
"Halott lány" keltett pánikot a Google Mapsen PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Az angliai Worcester lakói riadtan fedeztek fel egy földön fekvő női alakot a városukról készült Street View-s képeken, amit jelentettek is a Google-nak. Kiderült, hogy átverésről van szó, az aggodalmaskodók szerint viszont a cég nem szentelt elég figyelmet az ügynek. A worcesteri Middle Road lakói nagyon megdöbbentek, amikor egy, a járdán kiterülve fekvő, az úttestre lelógó lábú női alakot fedeztek fel a Google Steet View-n - írja a Daily Telegraph.

Bővebben...
 
Plitvicei tavak: ahol a természet csodát művelt - képek, videók PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Horvátország - Városinfó

A közelségével csalogató Horvátország a számunkra legvonzóbb adriai tengerparton kívül számos természeti szépséggel és nevezetességgel rendelkezik. Útban a tengerhez érdemes egy-két napot eltölteni a Plitvicei tavaknál télen és nyáron is. Déli szomszédunk magyar látogatottsága a gazdasági válság ellenére is csak kismértékű csökkenést mutat. Remélhetően az elkövetkezendő évek, a kedvező utazási-üdülési feltételek új lendületet adnak az Adria magya

Bővebben...
 
A világ legjobb vonatútjai PDF Nyomtatás E-mail
Citypedia - Városinfó - Térkép hírek

Nem a leggyorsabb közlekedési mód, és sokkal többe kerül, mint a repülőjegy, a luxusvonatok mégis reneszánszukat élik. Lássuk a legjobb exkluzív járatokat.

Bővebben...
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
SEO by Artio